تاریخچه باشگاه مقاومت شهید سپاسی شیراز از زبان بنیانگذار تیم فوتبال شهید سپاسی، جناب آقای جعفر جعفری
در سال ۱۳۶۶ بعد از اینکه سردار رشید اسلام، حاج عبدالمجید سپاسی در عملیات والفجر ۱۰ به شهادت رسید، به پاس زنده نگه داشتن یاد آن شهید عزیز که خود نیز یک ورزشکار خوب و همچنین یک فوتبالیست علاقمند بود و در همه چیز از جمله تقوا، شجاعت، شهامت و ایثارگری، نمونهای بارز بود، اینجانب جعفر جعفری بر آن شدم تا با خرید امتیاز تیم «بهزاد» که در آن زمان در دسته دوم باشگاههای شیراز فعالیت داشت، شروع به فعالیت نمودیم و با انتخاب بازیکنان مستعد بسیجی، سربازان وظیفه آن مقطع و بعضی از همرزمان شهید، با مجوز فرماندهی وقت لشکر، سردار دلیر اسلام حاج نبی رودکی، تیم شهید سپاسی راه اندازی شد. ولی متاسفانه در آن سال نتوانستیم به دسته اول سعود کنیم.
در سال ۱۳۶۷ مجددا توسط اینجانب با خرید یک امتیاز دسته اولی به نام «یکتا» که در لیگ دسته اول شیراز حضور داشت، فعالیت تیم در دسته اول باشگاههای شیراز دوباره شروع شد و در همان سال نائب قهرمان دسته اول باشگاههای شیراز شدیم و به لیگ استان ورود کردیم که در آن زمان تیمهای قدرتمندی همچون برق شیراز، کما، مرصاد، خلیج مرودشت و دیگر تیمها حضور داشتند.
از سال ۱۳۶۸ چندین سال در لیگ استان حضور داشتیم تا در سال ۷۲- ۷۳ قهرمان لیگ استان شدیم و به زیر گروه منطقه جنوب راه پیدا کردیم.
بعد از قهرمانی استان، با راهیابی به زیر گروه منطقه جنوب که در آن خواجه عطا بندرعباس و شهرداری کرمان حضور داشتند، به لیگ دسته دوم کشور سعود کردیم. از این زمان با صحبتهایی که اینجانب با سردار شریعتی جانشین وقت نیروی زمینی سپاه کردم مقرر گردید که پشتینانی لازم و حمایتهای مادی و معنوی از تیم انجام گردد.
در سالهای سعود تیم به لیگ دسته دوم کشوری حمایتهای سردار عزیزالله محمدی در سمت نائب رییس وقت هیئت مدیره باشگاه شهید سپاسی و حجت الاسلام حاج آقا علیپور نماینده وقت باشگاه فجر مرکزی قابل تقدیر وتشکر است که همواره یار و همراه تیم بودند.
خوشبختانه با آمدن سردار حسین مرادی که از چهرههای اخلاقی و دوستدار شهدا و علاقمند به ورزش مهیج فوتبال بود، با حمایتهای منطقی ایشان، ورزش سپاه به عرصه جدیدی وارد شد.
در سال ۱۳۷۴ با کمک خداوند، ائمه اطهار (ع)، روح خود شهید، سرمربیگری ابراهیم قاسمپور و همکارانشان و تلاش بازیکنان با نائب قهرمانی در سال ۱۳۷۵ از دسته دو کشوری با وجود رقبای قدرتمندی همچون شهرداری تبریز، آرارات، بانک ملی، مهمات سازی و دیگر مدعیان، به لیگ آزادگان سعود کردیم و بیش از ۱۴ سال در این لیگ ماندیم.
افتخارات باشگاه در این سالها :
۱. ایجاد فرهنگ دینداری در عرصه ورزش فوتبال
۲. راهیابی به لیگ استان فارس در سال ۱۳۶۹
۳. راهیابی به زیرگروه منطقه جنوب کشور در سال ۱۳۷۴
۴. راهیابی به لیگ دوم کشور در سال ۱۳۷۵
۵. راهیابی به لیگ دسته یک کشور در سال ۱۳۷۷
۶. قهرمانی فوتسال باشگاههای شیراز
۷. قهرمانی تورنمنت دکتر مجید بقایی در بهبهان در سال ۱۳۷۳
۸. چند دوره قهرمانی تورنمنت بسیج در شیراز
۹. قهرمانی جام حذفی کشور در سال ۱۳۷۹ و راهیابی به جام آسیا
۱۰. دو دوره نائب قهرمانی جام حذفی کشور در سالهای ۸۱ و ۸۲
۱۱. مقام بهترین تیم شهرستانی در لیگ آزادگان سال ۱۳۷۸
۱۲. مقام چهارمی لیگ آزادگان در سال ۱۳۷۸
۱۳. بهترین تیم اخلاق در لیگ برتر سال ۱۳۸۲
۱۴. نائب قهرمانی جام لوله آک در مشهد مقدس
۱۵. قهرمانی جوانان کشور در سال ۱۳۸۰
۱۶. قهرمانی امیدهای کشور در سال ۱۳۸۲
۱۷. دو نائب قهرمانی امیدهای کشور در سالهای ۱۳۸۳ و ۱۳۸۵
۱۸. یکی از بهترین باشگاههای کشور در عرصه سازندگی با معرفی بیش از ۳۰ بازیکن مطرح به باشگاههای کشور
۱۹. بهترین عملکرد در میان سایر باشگاههای کشور با کمترین هزینه (طبق نظر کارشناسان)
۲۰. معرفی بازیکنان به تیم ملی در ردههای سنی مختلف
: مرتبه